Profil

Rasmus DJ (28) lever og ånder for skiløb. Siden 2004 har han været innovator og pioner i sporten, rykket grænserne for både konkurrencer, tricks og parter i de danske skifilm.

 

Hans professionelle karriere begyndte i 2009 samtidig med hans videoblog kom ud, en blog der årligt havde mere end 100.000 visninger og haft ca. 80 episoder i de 7 sæsoner den har kørt. 


Nu laver han både skiedits, coursepreviews fra konkurrencer og kortere videoklip fra sin træning, som bliver delt online på de sociale medier, fb, instagram og danske skihjemmesider mm.
Nogle får hashtagget #doublestiljegdør samt hans sponsorers hashtag.
Med 7-8 måneder på ski om året er han altid på farten, søger eventyret og den gode historie.

Sidste vinter blev han i samarbejde med Cola Zero og Nortlander skitours eksponeret i en stor kampagne, hvor man kunne vinde en rejse til et skichalet i Val d’Isere. Her blev der lavet over 70 papfigurer i fuld størrelse af Rasmus, som stod i alle Fona butikker og mange skibutikker i hele landet, online videoer og tv reklamer på tv3+, samt massere af online indhold fra selve ugen hvor Rasmus stod på ski sammen med vinderne af konkurrencen. 


Denne vinter optrådte Rasmus for første gang som medvært i en ny serie ski programmer med Thomas Uhrskov. Programmerne hedder “To På Ski” og har 6 afsnit a 30 minutter, som blev vist på Tv2, Tv2 Fri og Tv2 Play.

I konkurrencer har han vundet guld til både freestyle og freeeride DM og ved sidste VM i slopestyle nåede han en 23. plads ud af 47 deltagere - den hidtil bedste danske placering i en freestyle ski disciplin.  


Den kommende vinter skal Rasmus konkurrere i World Cuppen og samle point for at kvalificere sig til vinter OL 2018 i Peyongchang, Korea.

Det laver Rasmus også: 


Tidligere medvirket i:
7 danskproducerede skifilm, der udkom på dvd en gang årligt og siden har været vist på tv (2005-2011)
Ekspert i Thomas Skov’s sportsprogram om Freestyle, 30 min DR3 (2013),
30 min dokumentar om Rasmus og hans sæson, vist 10 gange på Tv2 Sport (2011)

 

Foredragsholder om freestyle, skiløb og fokus på højskoler, idrætsefterskoler, camps og i skibutikker. 

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon