• Rasmus DJ

På eventyr i Hemsedal - Vlog #13


I denne episode er jeg på skitur med Sports Efterskolen Sjælsølund, nat photoshoot med Karl Hägglund, Morgenshaping og Scootersafari med Mikkel Jørgensen og på glat is, helt alene. Vi stod på ski fra tidligt morgen til sen aften og der faldt stort set ny sne hver eneste dag. Hvis jeg havde savnet at være #ægte skibums og på sæson, er det her nok det tætteste jeg har været på.


Tusind tak fordi du følger med - det sætter jeg stor pris på :)

Se evt. endnu flere videoblogs ved at abonnere på mine kanaler: www.youtube.com/rasmusdj

www.instagram.com/Rasmus_DJ

www.facebook.com/Rasmusdjfreeskier


og mange tak til mine sponsorer: One Open Sky, Vitamin Well, Faction, Peak Performance, Formula Swiss og Danmarks Skiforbund.

6 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon