• Rasmus DJ

Kurs mod nord - Vlog #11


“Jeg” er pludselig blevet en familie på tre - så hyggen, eventyret og træningen til vinterens konkurrencer skal følges ad. Vi fulgte i “Min søsters børn i sneen” og “Kurs mod nords” solide fodspor, da vintersæsonen bankede på døren. Det var Johans allerførste rejse, så vi droppede den lange køretur og tog istedet med Oslo-båden til Oslo Vinterpark. Oslo-båden hedder egentlig Pearl Seaways og er DK’s største passagerskib…


Hvis du har idéer, ris og ros - må du endelig skrive til mig her i kommentarfeltet:)


Hvis du vil må du gerne abonnere på mine kanaler: www.instagram.com/Rasmus_DJ www.facebook.com/Rasmusdjfreeskier


Husk at du kan se alle mine seneste videoblogs via playlisten: https://www.youtube.com/watch?v=nq4-l...


Stor tak til mine sponsorer: One Open Sky, Vitamin Well, Faction, Peak Performance, Formula Swiss og Danmarks Skiforbund.

0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon