• Rasmus DJ

Konkurrence-mania!! - Rasmus DJ Vlog #8


Mens vi venter på at vinteren går rigtigt igang må du se med på min 2019 sæsons næst-sidste lange eventyr - Her fik jeg bl.a. stået på ski i Slovakiet og Tyskland for første gang (jeg har kørt indendørs i Tyskland før, men aldrig i et skiområde). Jeg startede med et døgn i bus til Østeuropa - min lejebil var sprit ny og kostede 1200 kr. for 14 dage :) I flere af konkurrencerne var jeg kvalificeret til finalen som den bedst seedede (flest point).. se med på Vloggen for at finde ud af, hvordan det gik.

Tusind tak fordi du ser med - del gerne videobloggen med en ven og husk at abonner på mine opdateringer, hvis du vil følge med vinteren igennem.

Tak til mine sponsorer: FormulaSwiss.com, One Open Sky, Faction Skis, Peak Performance, Hestra, Dalbello og Danmarks Skiforbund


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon