• Rasmus DJ

Freestyle VM i Park City! - Rasmus DJ Vlog #5


Jeg og VM vendte “tilbage til Park City” - samme sted som mit allerførste VM i 2011 (som samtidig var det første Slopestyle VM nogensinde). Denne gang var jeg pludselig den ældste i feltet (!). Selvom det var mit 5. VM, er det altid en kæmpe oplevede at være med og selvom forholdene drillede, ville jeg ikke have været det foruden.

Se med her hvordan det gik, hvilken smørrelse der skal på skiene og i det hele taget hvordan skiløbet er i Utah, USA. Det var forresten første gang at Freeski Big Air, var på programmet :)

Mange tak fordi du ser med og hvis du kan lide afsnittet, må du gerne dele det med en ven som måske også vil kunne lide det :)

Du må selvfølgelig også meget gerne abonnere på min kanal!

Bedste hilsener, Rasmus

Og stor tak til: FormulaSwiss.com, One Open Sky, Faction Skis, Peak Performance, Hestra, Dalbello, Sidas og Danmarks Skiforbund


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon