• Rasmus DJ

St. Anton Europa Cup! - Rasmus DJ Vlog #4


Østrig var begravet i sne og jeg havde ikke fået trænet tricks på store hop endnu, derfor sprang jeg de første par konkurrencer i kalenderen over og tog direkte til St. Anton, hvor jeg håbede at de ville få parken klar inden jeg skulle køre Slopestyle Europa Cup.

Mine nye "skummede" inderstøvler drillede og var mere end hårde at få kørt til. Se her i vloggen, hvordan det hele gik og til sidst kan du også komme med på en impuls-bustur igennem Europa med "Flix-bus" - da flybilletbookingen røg i vasken.

Tak fordi du ser med og husk at du kan se alle sæsonen videoblogs lige her:

www.instagram.com/rasmus_dj

www.youtube.com/rasmusdj

www.facebook.com/rasmusdjfreeskier

Også stor tak til mine sponsorer:

FormulaSwiss.com , One Open Sky , Faction, Peak performance, Hestra Gloves, Dalbello, Sidas og Danmarks Skiforbund.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon