• Rasmus DJ

På Ski - Webisode #4


Jeg håber du vil se med og høre, hvad jeg har i kalenderen for den kommende vinter - bl.a. VM og DM og forhåbentlig en masse eventyr og gode oplevelser på ski :)

God vinter til dig der ser med!

Bedste hilsener, Rasmus

Tusind tak til Vitamin Well og Michael Gramtorp, der har hjulpet med at producere webisoderne og også stor tak til mine andre støtter: FormulaSwiss.com , One Open Sky , Faction , Vitamin Well , Peak Performance , Hestra , Dalbello , Sidas og Danmarks Skiforbund.

For at følge min vinter kan du abonnere på mine sider:

www.instagram.com/rasmus_dj

www.youtube.com/rasmusdj

www.facebook.com/rasmusdjfreeskier


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon