• Rasmus DJ

KOMMENTATOR-TJANSEN - Rasmus DJ Vlog #27


Perioden efter World Cups og OL kval, fik jeg brugt hjemme i Danmark - Nogle gode dage med familien og kæresten. Desuden fik jeg lov at opleve OL fra en lidt anden vinkel, som kommentator på både freeski og snowboard disciplinere: Halfpipe, Big Air, Slopestyle, Ski- og Snb-X og snowboard parallel storslalom, hvor der var en som næsten kørte hovedet af et egern. Jeg var også med som “semi-kendis-skiløber” i tv-programmet OL Late Night, da jeg jo var en af dem der ikke klarede cuttet og kom med til det rigtige OL. Det var nogle gode uger, men omvendt døgnrytme og “fast arbejde” - nu er jeg imidlertid nået tilbage til alperne, har varmet lidt op i Laax og kigger nu frem mod 3x Europa Cups og et Freeride DM i denne måned :) Tusind tak fordi du følger med og husk at du kan abonnere på min kanal ( youtube.com/rasmusdj ), følge mig på Facebook.com/rasmusdjfreeskier eller instagram.com/rasmus_dj og ellers måske endda anbefale det til en god ven, der kan lide at stå på ski(!?!) Bedste hilsener, Rasmus Tak til min sponsorer: Formula Swiss.com, Rossignol, Douchebags, Vitamin Well Danmark, Danmarks Skiforbund, Peak Performance og Hestra.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon