• Rasmus DJ

Big Air i St. Anton - Rasmus DJ Vlog #29


Efter Slovenien, smuttede jeg tilbage til Laax og trænede et par dage, inden jeg skulle videre og køre Europa Cup i Slopestyle og Big Air i St. Anton. Konkurrencen gik rigtig godt og min 6. plads endte med at være sæsonens bedste resultat da det udløste 63 FIS point!

Jeg får kørt lidt pudder med Julie Terp, som jeg tidligere har været “på sæson” med i Val Thorens, skudt lidt billeder med Armin, som jeg har mødt via instagram og shreddet Airbag med Julie Rosendal, som er på sæson i Laax. Smidt gerne en kommentar eller et spørgsmål og tusind tak fordi du ser med!

Du kan finde flere vlogs på youtube.com/rasmusdj

også stor tak til mine sponsorer: FormulaSwiss.com, Rossignol, Douchebags, Vitamin Well Danmark, Danmarks Skiforbund, Peak Performance og Hestra Gloves.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon