• Rasmus DJ

Vlog #26 - OL SLUTSPURTEN


eg er nu nået til sidste kapitel i rejsen mod vinter OL. Efter et par dages rejse fra Laax - via DK til Aspen Snowmass, er jeg klar til at køre Slopestyle World Cup sammen med Joe og drengene. Derfra videre til Mammoth, hvor vejret og WC banen drillede lidt, men det endte stadig med at være en kæmpe oplevelse - takket været Nicolai og Lauge som var på sæson derovre, Diana min gamle ven og trampolintræner (samt grundlægger af Mammoth Seasonaires og mor til Ivin), Mees min hollandske buddy, der kom til finalen m.fl. Jeg er som sagt ikke færdig med at stå på ski og jeg håber at du vil give videoen et like, evt. abonnere på min kanal og ellers skrive til mig hvis du har inputs eller gode idéer.

Bedste hilsner, Rasmus

Tak til min sponsorer: Formula Swiss.com, Rossignol, Douchebags, Vitamin Well Danmark, Danmarks Skiforbund, Peak Performance og Hestra.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon