• Rasmus DJ

Vlog #25 - Europa Cup, World Cup, JUL OG NYTÅR!


Kom med helt tæt på, da jeg kørte konkurrencer lige inden jul. Træningen og hyggen er også intens i dette (måske) næst-sidste kapitel af min vej mod OL (7-9-13). Kommentér gerne videoen eller stil spørgsmål og hvis du stadig er i julehumør, må du også dele den med en ven :)

Tusind tak fordi du følger med ihvertfald! Rossignol​, Douchebags​, Vitamin Well Danmark​, Danmarks Skiforbund​, Peak Performance​, Hestra Gloves​, FormulaSwiss.com og Audi Danmark​.

Hvis jeg skal gå lidt grundigere til værks: Vloggen starter hjemme i KBH, hvor jeg monterer ski og fortæller om Europa Cuppen, jeg kørte i Kaprun. Så videre til Font Romeu for at køre World Cup - hjem til DK for at fejre jul tilbage til Laax, hvor jeg får trænet både forlæns og baglæns doubles, både inden- og udendørs. Får også fejret nytår.. men det er nok bedst hvis du bare ser videoen :)

www.instagram.com/rasmusdj

www.facebook.com/rasmusdjfreeskier


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon