• Rasmus DJ

Efterårstræning - Vlog #22


Vloggen starter 2 dage efter jeg kom hjem fra min New Zealand tur, med åbningen af Sportsefterskolen Oure’s nye “dryslope jibsetup”. Så er jeg forbi min fysioterapeut og derefter er det blevet efterårsferie - hvilket betyder at jeg for 11. år i træk tager afsted som træner på Din Camp. Campen foregår på gletsjeren i Hintertux og vi havde ekstremt godt vejr i 7/7 dage. Jeg blev hængende og trænede i en uges tid og så var det endelig blevet tid til et rigtig eventyr - nemlig træning på Airbag i Maximize. På verdensplan er der umiddelbart kun 3 Airbags til skiløbere i denne kaliber og jeg tog derover med mit hold, for at finpudse gamle og lære nye tricks inden den sidste fase af OL kvalifikationen går igang i næste uge..

Tak til mine sponsorer: Formula Swiss.com, Rossignol, Douchebags, Vitamin Well Danmark, Danmarks Skiforbund, Peak Performance, Oakley, Hestra og Audi.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon