• Rasmus DJ

Vlog #21 New Zealand Sommersæson


Sommeren er på sit højeste, så jeg tog til den sydlige halvkugle, hvor der er vinter og højsæson for skiløb. Dernede skulle jeg køre et par konkurrencer og ellers træne med Joe Tyler og drengene for at få mit slopestyle-løb så godt som muligt inden Vinter OL 2018 (som jeg forsøger at kvalificere mig til). Det var min 7. gang dernede og jeg boede hos nogle private lokale mennesker (Jeremy 40, Jessica 35, Ben og Nick) som jeg fik holdt nogle bålaftener, guitar jamsessions og real life adventure missions med :)

Tusind tak fordi du ser med - kommenter, del og like gerne!

Tak til mine sponsorer: Formula Swiss.com, Rossignol, Douchebags, Vitamin Well Danmark, Danmarks Skiforbund, Peak Performance, Oakley og Hestra.


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon