• Rasmus DJ

På sne igen igen - ny Vlog #12


Jeg er hjemme og vende med en halvtæsket hæl. Tager på Vallåsen og hygger med nevøerne samt tester foden. Så får jeg hjælp til at bygge nye skistøvler, bl.a. af min fys, Peter fra Comformable, Ole og Alex fra Nautic, Charlotte og Jens fra Dalbello, min veninde Tabitha m.fl.

I "Idrættens hus” laver jeg træningsvideo til min sponsor Vitamin Well og så hopper jeg trampolin i Søndersøhallen med Skiklubben Hareskov.

Da jeg endelig har styr på det hele smutter jeg afsted til St. Anton med familien - får kørt lidt offpiste i regn og snevejr med min storebror og lillesøster.. og næste i næste blog bliver det endelig bedre vejr og rent faktisk en del skiløb.

Skriv endelig en kommentar med ris og ros og gode forslag - og hvis du har lyst kan du følge min blog her på youtube eller på http://rasmusdj.dk

Bedste hilsener Rasmus

#RasmusDJRasmusDJFreestyleFreeskiFreeski #StAnton #Sidas

0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon