• Rasmus DJ

Følg min vinter 2017 del #11


Jeg er tilbage i Laax og prøver at finde mig til rette og få trænet mit Slopestyle løb inden de første World Cups begynder.

Jeg boede en uges tid med nogen fra det Schweiziske team og derefter flyttede jeg ned i min "egen" lejlighed - hvor det så viste sig at den gamle dame jeg lejede af, også flyttede med ind :D

Hun havde ellers vidst mig hele sin egen lejlighed, men den havde hun fået lejet ud til en tredje gruppe - så på den måde fik jeg en ny roomie :)

Desværre slog jeg ret hurtigt hælen i træningen. Jeg prøver på forskellige måder at teste den og se om ikke, jeg kan løse problemet, men ender med at måtte tage hjem til Danmark for at få ordentligt styr på skaden (hvis man først ignorerer det, kan der gå meget lang tid før det bliver ordentligt igen.. så jeg har misset de første konkurrencer, men der er mange flere i kalenderen - så stay tuned :)

Hvis du har lyst må du meget gerne smide en kommentar eller dele min videoblog med dine venner!

Bedste hilsener, Rasmus


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon