• Rasmus DJ

Så starter vinteren - de første uger på sne :)


Bloggen fortsætter hvor sidste blog sluttede - med at jeg kører fra Jylland til Alperne (St. Anton, Østrig) sammen med min lillesøster Trine. Den første uge stod jeg forsigtigt på ski i Kaunertal og Ischgl imens jeg prøvede at finde ud af det bedste sted at træne. Laax i Schweiz viste sig at være de eneste der havde et stort nok hop, så en lille uge inden jul kørte jeg derover og boede de første dage på "Riders Palace" - et hostel tæt på liften. I menuen her på hjemmesiden, kan du finde alle mine videoblogs for 2016 og hvis du har gode idéer eller ønsker til bloggen eller bare vil give en høj 5'er - er du meget velkommen til at skrive til mig :) Del gerne med andre som du tror vil være interesserede i at følge med - og så anbefal også gerne min instagram + youtube-kanal + facebook side i samme omgang - det vil være en kæmpe hjælp!


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon