• Rasmus DJ

Sidste DK blog #9


Jeg har været hjemme i november pga. en mindre skade - i bloggen kan du se klip fra min hverdag.

Maila, min gode træningsbuddy, faldt på hovedet på trampolinen og skulle have opereret nakken efterfølgende. Det er rart at se hende være "nogenlunde ovenpå" :)

Så var jeg med til BadAss BoxSession eller Frostbite som eventet blev kaldt - det var arrangeret af Idrætshøjskolen Sønderborg, som ovenikøbet selv havde bygget rampen (!!) Jeg var med som kommentator til konkurrencen, men i bloggen er der mest bare lidt stemning og tricks fra efter konkurrencen blev kørt.

Så har jeg været hos min fys for sidste gang (i denne omgang) - den sidste uge blev det til 3 besøg med træning og test af knæet. Så fik jeg hoppet en formiddag i den nye hal i Værløse - sammen med Bl.a. Tammes, som er træner på skiklub Hareskov's Freeski-trampolinhold (spørg evt. skiklubben om du kan få lov at træne med). Og til sidst er der lidt klip fra de foredrag jeg har haft holdt på efterskoler den sidste uge - det ene foregik på Sportsefterskolen SINE, der har fået bygget deres egen skibakke :D

Dagen efter bloggen sluttede kørte jeg mod Alperne sammen med Trine (min lillesøster) - Så den næste blog bliver med ski, sne og shred (tricks). Stay tuned for flere blogs, enten ved at abonnere på min youtube-kanal eller min hjemmeside: http://www.rasmusdj.dk/

Du må meget gerne stille spørgsmål eller dele mine videoer her eller på facebook :)

Bedste hilsener, Rasmus DJ


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon