• Rasmus DJ

#8 Kolo, knæ og Amager Bakke


Bloggen fortsætter, hvor del 7 sluttede - hjemme i mit (nye) kolonihavehus i Taastrup. Jeg er nået så langt med byggeriet at jeg kan sover derinde nu :) jeg besøger mine forældre og Amager Bakke, der åbner til december 2017. Bakken bliver 350 meter lang og kommer til at have plastic-måtter som man kan stå på ski på! Ellers får jeg tjekket mit knæ i flere omgange (har forstrukket mit indersted ledbånd, det der hedder MCL) og får en ny skinne der gør at jeg kan begynde at træne forsigtigt igen.

Del og like gerne videoen og hvis du har en youtube konto må du rigtig gerne abonnere på min kanal :)

Umiddelbart skal jeg være hjemme helt til d. 10. december ca. I den tid skal jeg have bygget nyt køkken, holde foredrag på bl.a. Sorø Idrætsefterskole og til BABS (Badass Boxsession) i Århus(!)


0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon