• Rasmus DJ

"On the road again" - opdateret m video!


Så har jeg fået lavet videoblog fra de sidste par ugers træning på BGI akademiet og i Acrobatpark! Den er svær at få online så du må starte med teaseren fra instagram:

Herkommer den rigtige :)

I den sidste videoblog lovede jeg at samle trådene op - så det vil jeg nu forsøge :D I vinters boede jeg i Mammoth i Californien. Jeg styrtede i den første world cup og slog mine hæle slemt. Jeg var nødt til at tage hjem og tage det stille og roligt indtil fødderne var ok igen. Det lavede rimelig meget om på de planer jeg havde lagt for vinteren og konkurrencer og filmprojekter blev kylet ud til højre. Midt i marts forsøgte jeg så at tage på ski igen. Jeg tog til St. Anton og besøgte Josephine Lützau, der er freerider. Efter et par dage var det ret klart at jeg ikke kunne køre på ski som jeg havde lyst til og samme eftermiddag fløj jeg hjem og fik tjekket fusserne hos en specialist i Odense. Her kunne de se at jeg (2 måneder efter mit styrt) stadig havde en masse væske inde i mine hæl-knogler, det man på engelsk kalder bone bruising. Et par uger senere måtte jeg ned og hente min bil, som jeg havde efterladt i München lufthavn. (Det var dér jeg lavede sidste videoblog “privatøkonomi” - Se den evt. HER).

Imens jeg har været skadet, har jeg kunne bygge videre på mit kolonihavehus. Det blev ikke helt færdigt, for fødderne begyndte at få det bedre og jeg skulle derfor til at passe min træning igen…

Efter en måneds tid på trampoliner, i træningscenter og på mtb, var jeg endelig klar til at tage ud i den store verden igen.

Det er her den nye videoblog starter :)

Billeder fra de sidste 5 måneder.

Min fod efter styrtet

MRI scanning af mine fødder, med lysende væskepletter på hælene.

Mit nye kolonihavehus (det gamle røde i baggrunden, skal rives ned når jeg er helt færdig).

Min kalender som den så ud inden jeg blev skadet.

#BGIAkademietRasmusDJFreeskiingFreestyleS

0 visninger

Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon