Rasmus DJ // rasmusdj@outlook.com // +45 2668 0113

  • YouTube Social  Icon
  • Facebook Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • Instagram Social Icon

RDJ Videoblog "Privatøkonomi"

July 9, 2016

Jeg har lavet en ny videoblog., Den starter i tirsdags hvor jeg var nede og hente min bil hjem fra München, da jeg alligevel ikke var klar til at blive i alperne og fyre den af. På køreturen gennemgår jeg lidt at mine hverdagsproblemer med en kalender jeg skulle have styr på og så svælger jeg lidt i hvad jeg lavede sidste sæson - da rigtig mange af tingene var i forbindelse med "To på ski" skiprogrammerne og jeg derfor ikke måtte dele nyhederne dengang. 

 

Bedste hilsener, Rasmus DJ

 

www.facebook.com/rasmusdjfreeskier

www.instagram.com/rasmus_dj

 

Tak til mine sponsorer, 

Rossignol, Skullcandy, Douchebags, Sony ActionCam, SOS Sportswear og Danmarks skiforbund

 

Please reload